חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק או 30 ארטיקים
400 גרם ממרח שוקולד (למשל נוטלה)
2 מיכלי שמנת מתוקה השף הלבן 32%
2 מיכלי שמנת מתוקה השף הלבן 32%
30 כוסות חד פעמיות קטנות (אלה ששותים בהן יין בהרמות כוסית בעבודה....)
1
מכינים את שכבת השוקולד:
2
מערבבים חצי כוס שמנת מתוקה עם ממרח השוקולד לתערובת חלקה. מקציפים את יתרת השמנת במיקסר עד לקבלת שמנת יציבה. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד. יוצקים לכוסות עד מחצית הגובה.
4
מערבבים חצי כוס שמנת מתוקה עם ממרח החלבה לתערובת חלקה. מוסיפים פירורי חלבה פנימה ומערבבים. מקציפים את יתרת השמנת במיקסר עד לקבלת שמנת יציבה. מקפלים פנימה את תערובת החלבה. יוצקים לכוסות מעל שכבת השוקולד, כמעט עד הסוף.
5
נועצים מקל קינמון באמצע ומקפיאים למשך הלילה. להגשה- גוזרים את הכוס ומשחררים את הארטיקים. לקינוח מושחת במיוחד אפשר לטבול את הארטיקים הקפואים בשוקולד מריר מומס לקבלת ציפוי שוקולד קראנצ'י מסביב.