1.3 ק"ג בשר בקר כתף חתוך לקוביות גולש
500 גרם עלי מנגולד חלוטים (כולל הגבעול)
250 גרם תפוחי אדמה מבושלים
300 גרם אפונה טרייה חלוטה
250 גרם שעועית ירוקה חלוטה
1 כרישה חלוטה חתוכה לפרוסות
1
מקמחים את קוביות הבשר וסוגרים בשמן זית מספר דקות להזהבה. מפרידים את הבשר הסגור מן הסיר ומטגנים בו את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים 1-2 דקות. מוסיפים 2 כפות קמח ומטגנים עד לקבלת צבע שחום. מסירים מהאש, מוסיפים מלח, פפריקה, פלפל שחור ומחזירים לאש.
2
יוצקים בהדרגה את ציר הבקר והיין ומערבבים.
3
מחזירים את הבשר לסיר, סוגרים במכסה וממשיכים לבשל עוד כשעה. מוסיפים את הירקות החלוטים ותפוחי האדמה, מוסיפים עוד ציר במידת הצורך ומתקנים טעמים. מבשלים עוד 10 דקות, יוצקים מיץ לימון מעל, וגרידת לימון ומגישים.