דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1.חומרים לטורט
3 ביצים
4 כפות סוכר
3 כפות קמח
2.שכבה שנייה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
¾ כוס חלב

אופן ההכנה

1
1.אופן ההכנה:
2
מפרידים את הביצים. מקציפים חלבונים (החלק הלבן) עם 3 כפות סוכר
3
לקצף יציב.
4
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים (החלק הצהוב) עם כף אחת סוכר.
5
מוסיפים בהדרגה את הקמח. מוסיפים בתנועות עטיפה את הקצף
6
לתערובת ואופים בתבנית עגולה (26 או 28 מעלות) בחום בינוני 30-כ
7
דקות.
8
2.אופן ההכנה:
9
מקציפים עד שהקצפת יציבה ומוסיפים לה גביע גבינה 9% .
10
מפזרים בעדינות על העוגה לאחר שהתקררה.
11
שכבה שלישית:
12
מניחים על השכבה השנייה פלחי אננס מקופסת שימורים.
13
מחממים את המיץ מקופסת האננס על אש קטנה עם כף אחת שטוחה
14
קורנפלור תוך כדי בחישה עד שהבלילה נעשית סמיכה. מפזרים בעדינות על
15
האננס. והעוגה מוכנה!
המתכון נכתב ב-20/01/2006