2
מפרידים את הביצים. מקציפים חלבונים (החלק הלבן) עם 3 כפות סוכר
4
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים (החלק הצהוב) עם כף אחת סוכר.
5
מוסיפים בהדרגה את הקמח. מוסיפים בתנועות עטיפה את הקצף
6
לתערובת ואופים בתבנית עגולה (26 או 28 מעלות) בחום בינוני 30-כ
9
מקציפים עד שהקצפת יציבה ומוסיפים לה גביע גבינה 9% .
10
מפזרים בעדינות על העוגה לאחר שהתקררה.
12
מניחים על השכבה השנייה פלחי אננס מקופסת שימורים.
13
מחממים את המיץ מקופסת האננס על אש קטנה עם כף אחת שטוחה
14
קורנפלור תוך כדי בחישה עד שהבלילה נעשית סמיכה. מפזרים בעדינות על