דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

חומרים
1 גבינת 'טוב טעם'
1 גבינה 9%
¼ כפית מלח
1/8 כפית פלפל לבן
1 קופסת שימורי משמש
1 קופסת שימורי אפרסקים
15 תותים (תות שדה בגודל בינוני)

אופן ההכנה

1
אופן ההכנה:
2
1. מערבבים יחד את הגבינות, השמיר, המלח והפלפל.
3
2. פותחים את קופסאות הפרי ומפרידים בין הנוזלים לפירות.
4
3. רוחצים את התותים עם העלים הירוקים שבקצה הפרי (הקוצים).
5
4. חותכים את האפרסקים לחצי או לשליש (תלוי בגודל האפרסק).
6
5. חותכים את המשמשים לחצי.
7
6. יוצרים גומות בתותים בעזרת כפית.
8
7. ממלאים את הפירות בתערובת הגבינה ויוצרים גבעה.
9
8. מכניסים לסלסילות נייר (מנז'טים), מסדרים על מגש ומגישים
המתכון נכתב ב-20/01/2006