דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

1 ליטר שמנת מתוקה
14 גר' ג'לטין
120 גר' סוכר
2 שקיות סוכר וניל
להגשה:
תותים
רום - לפי הטעם
סוכר - לפי הטעם

אופן ההכנה

1
בסיר יוצקים שמנת, מוסיפים סוכר, ג'לטין, סוכר וניל ומערבבים. מרתיחים, מנמיכים את האש, מבשלים עוד כ- 5 דקות. יוצקים את התערובת לכלים אישיים או לכלי גדול, מכסים בניילון נצמד. מקררים לפחות 3 שעות, מגישים בתוספת תותים. את התותים פורסים, יוצקים מעט רום, מוסיפים מעט סוכר, מערבבים ומניחים מעל הפנה קוטה.
המתכון נכתב ב-20/01/2006