1
במעבד מזון טוחנים את הפתי בר עד לקבלת אבקה, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת מחית אחידה. מצפים בניילון נצמד תבניות אישיות קטנות, מניחים את התערובת מעל ויוצרים בסיס קטן ושטוח. מכניסים למקפיא למינימום שעתיים או עד השימוש (נשמר היטב יומיים שלושה). על מחבת כבדה וחמה קולים את זרעי הכוסברה, זרעי הכמון, אגוזי המלך, השקדים והפיסטוקים למספר שניות, עד להשחמה קלה. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את הגבינה , הסוכר ומערבבים עד לקבלת מלית חלקה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה וממלאים את הכוסיות שהוקפאו. מכניסים למקפיא למשך 3-4 שעות .
5
שולפים בעזרת הניילון את הקסטה (דואגים להסיר את הניילון בזהירות). מניחים הפוך על צלחת (כשהבסיס כלפי מעלה) ויוצקים את הגאנש החם מעל. מעטרים בתרמילי הל, אגוזים, שקדים ומקל קינמון.