2
מקציפים חמאה וסוכר לאחר מכן מוסיפים קמח וקצת קינמון ומערבבים ערבוב קצר. מוסיפים מעט מים קרים ומערבבים שוב עד לקבלת בצק דביק.
3
משמנים תבנית אפיה בחמאה, משטיחים בתוכה, בעזרת פלטה את הבצק ומניחים במקרר לחצי שעה.
4
אופים בתנור שחומם מראש ל-15 דקות בחום בינוני ומצננים.
6
מערבבים את השקדים, הקמח, הסוכר, ואבקת אפיה. לתערובת שבקערה מוסיפים את גרידת התפוז, גבינת הריקוטה, הביצים המוקצפות, התמרים המטוגנים ומערבבים קלות. מניחים את המילוי בתבנית האפייה, מעל הבסיס האפוי.
8
מערבבים חמאה, קמח, סוכר וקינמון עד לקבלת מרקם קרמי.
9
מניחים את הקרם במרכז העוגה (מעל המילוי) ומורחים בעדינות בצורה אחידה. את העוגה מכניסים לתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות ל- 45 דקות.