1
לגרר את קליפת הקישואים, במגררת גסה או לפרוס דק מאוד, להניח על מסננת ולהשהות דקות אחדות. לסחוט את הקישואים בידיים, מעל המסננת ולשים בקערה. לקלף את הבצל, לקצוץ אותו ולטגן בשמן עד שיזהיב. להוסיף לקישואים שבקערה. להוסיף את הקמח, השקדים הטחונים, הפטרוסלינון והשמיר, לתבל במלח פלפל וסוכר. להפריד את החלמונים מן החלבונים, להוסיף את החלמונים לקישואים ולערבב. להקציף את החלבונים לקציפה מוצקה, להוסיף לעיסת הקישואים ולערבב בעדינות. לאפות בחום בינוני כ60- דקות או עד שהמאפה ייקרש ויזהיב.