דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

100 גרם בצק עלים,
150 גרם גבינה צהובה,
40 גרם גבינה מלוחה,
1 בקבוק שמנת קפה,
5 ביצים,
100 גרם פטריות מבושלות,
1 ראש בצל
קורט מלח,
פלפל לבן,
אגוז מוסקט מגורד.

אופן ההכנה

1
לרדד הבצק, ולהניח העלה לתבנית בינונית בתנור חם ל5- דקות, לטגן הבצל ולפרוס אותו זהוב על העלה לאחר הוצאתו מהתנור. לחתוך הגבינה הצהובה לקוביות, לרסק הגבינה המלוחה בפומפיה גסה ועליה הפטריות. לטרוף הביצים, ולהוסיף את כל התבלינים ושמנת הקפה.
המתכון נכתב ב-21/01/2006