בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פשטידת גבינת עמק
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
מצרכים
100
גרם בצק עלים,
150
גרם גבינה צהובה,
40
גרם גבינה מלוחה,
1
בקבוק שמנת קפה,
5
ביצים,
100
גרם פטריות מבושלות,
1
ראש בצל
קורט מלח,
פלפל לבן,
אגוז מוסקט מגורד.
אופן ההכנה
1
לרדד הבצק, ולהניח העלה לתבנית בינונית בתנור חם ל5- דקות, לטגן הבצל ולפרוס אותו זהוב על העלה לאחר הוצאתו מהתנור. לחתוך הגבינה הצהובה לקוביות, לרסק הגבינה המלוחה בפומפיה גסה ועליה הפטריות. לטרוף הביצים, ולהוסיף את כל התבלינים ושמנת הקפה.
המתכון נכתב ב-21/01/2006
תגיות:
פשטידות, פאי וקישים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך