דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

5  תפו"א בגודל בינוני,
5 ביצים,
כף קמח מצה,
מעט שמן,
מלח ופלפל.

אופן ההכנה

1
מבשלים את תפו"א בקליפתם, מקלפים ומועכים. מערבבים עם החלמונים והתבלינים, מקציפים את החלבונים ומוסיפים אותם. יוצקים לתבנית פיירקס משומנת ואופים בתנור בחום בינוני,
2
ניתן לגוון פשטידה זו:
3
אפשר לסדר רק מחצית הכמות בתבנית, לסדר עליה שכבת בשר מבושל וחתוך או שיכבה של בשר קצוץ שטוגן קודם במעט שמן ובצל קצוץ. לכסות במחצית השניה של תערובת תפוחי האדמה.
המתכון נכתב ב-21/01/2006