בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פשטידת תרד ותפ"א
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
3/4 ק"ג תרד,
3/4 תפ"א,
בצל גדול,
2 כפות
שמן,
3
ביצים,
פטרוזיליה
מעט פירורי לחם
תבלינים.
אופן ההכנה
1
לבשל את תפ"א, לאייד את התרד, להשחים את הבצל ולטחון הכל יחד, לערבב אם הביצים והתבלינים, להכניס לפיירקס עם פירורי לחם ולאפות.
2
אפשר לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת.
המתכון נכתב ב-21/01/2006
תגיות:
פשטידות, פאי וקישים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך