דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1 כוס אורז,
ליטר חלב,
קליפת לימון שלמה,
קורט מלח,
חבילה מרגרינה,
4 ביצים,
כוס סוכר (או לפי הטעם).

אופן ההכנה

1
מבשלים את האורז במים במשך דקות אחדות ושופכים את המים. מוסיפים את החלב, ואת קליפת הלימון והמלח ומבשלים באש קטנה מאוד עד שהאורז סופג את כל הנוזלים, מקררים.
2
מערבבים היטב את המרגרינה, החלמונים, הסוכר, מוסיפים את האורז המקורר ומערבבים. מקציפים את החלבונים ומערבבים בקלות באורז. אופים בתבנית משומנת (רצוי פירקס) אוכלים קר או חם.
המתכון נכתב ב-21/01/2006