דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

250 גר' אטריות רחבות מבושלות וסחוטות מהמים,
3 כפות חמאה או מרגרינה מומסת,
2 ביצים,
4 כפות סוכר,
רבע כפית מלח,
רבע כפית קינמון
1 כוס תפוחים מגורדים,
רבע כוס צמוקים.

אופן ההכנה

1
להקציף יחד את הביצים, הסוכר, המלח והקינמון. לבחוש לתוך התערובת את התפוחים, הצימוקים האטריות והשומן. לשים בכלי אפיה ולאפות במשך 40 דקות בתנור בחום בינוני עד גבוה.
המתכון נכתב ב-21/01/2006