1
בסיר מחממים שמן גרעיני דלעת, מטגנים למשך 5 דקות את הדלעת, תפוחי-האדמה, הכרישה והבצל.
2
מוסיפים מיץ תפוזים, ציר ירקות וממשיכים לבשל הכול כ- 20 דקות. מעבירים הכול לבלנדר עד לקבלת מחית דקה. מסננים את המחית ומחזירים לסיר. מחממים את מה שסונן. מסירים מן האש, מוסיפים שמנת ומתבלים במלח, פלפל ודבש.
4
ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת מרקם בעל גוון זהוב. מוסיפים את ציר הירקות, מערבבים לקבלת בצק שנפרד מדפנות הסיר. מורידים מאש, מוסיפים ביצים, מפוררים גבינה, מוסיפים אגוז מוסקט, ומלח. מערבבים הכול לתערובת אחידה. יוצרים כדורים מן התערובת, מניחים את הכדורים בסיר עם מים רותחים ומעט מלח למשך כ- 5 דקות. מגישים את המרק עם גרעיני דלעת מעל ובליווי כדורי הגבינה.