דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

1.5 ק"ג בשר צ'ך חתוך גולש
2 כפות קמח לקימוח
שמן זית לטיגון
4 עצמות מח
400 ג' ערמונים מקולפים או פטריות קטנות מוקפצות בשמן זית
מלח לתיבול
פלפל שחור לתיבול
למרינדה:
½ ליטר יין אדום
2 גזר חתוכים לשניים
¼ כרישה
3 שאלוט שלמים
4 ראשי שום חצויים לשניים
בוקה גרני - כרישה טימין דפנה פטרוזיליה
פלפל שחור
½ כוס שמן זית

אופן ההכנה

1
משרים במקרר את בשר הצ'ך ל- 24 שעות במרינדה. מייבשים היטב את הבשר, מקמחים וסוגרים בשמן זית. מוסיפים את עצמות המח וכשהבשר סגור היטב מוסיפים את המרינדה עם הירקות. סוגרים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כ- 4-5 שעות. מרחיקים את הבוקה גרני והכרישה. ממליחים, מפלפלים ומוסיפים את הערמונים. מערבבים, סוגרים במכסה ומבשלים על אש נמוכה עוד 10 דקות ומגישים.
המתכון נכתב ב-30/01/2006