בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
גבינת פטה בתחמיץ שמן זית חם ועשבי תיבול
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מצרכים
300
ג' פטה צאן חתוכה לפרוסות בינוניות
1.5
כוס שמן זית
4
שיני שום חצויות
1
גבעול רוזמרין מפורק
2
גבעולי טימין טרי
1
גבעול אורגנו טרי
½ כפית גרגירי פלפל שחור
2
עלי דפנה
חופן
עלי בזיליקום
אופן ההכנה
1
מבשלים לחום גבוה אך לא רותח את השמן יחד עם הרוזמרין, הטימין, עלי הדפנה והפלפל השחור כ- 4-5דקות. מסירים מן האש מוסיפים את עלי הבזיליקום ובוחשים. יוצקים מעל פרוסות הפטה ומגישים מיד.
המתכון נכתב ב-30/01/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך