הסלט הזה הוא שילוב טעמים עשיר ומיוחד, שמביא ניגודים בין קרמיות, עישון וחמיצות, ומומלץ במיוחד לאוהבי מנות קלילות וטריות
כמות: 4 מנות
הקרפצ'יו
מצרכים
2 אבוקדו בשלים חתוכים לפלחים ומתובלים במלח ופלפל
1 אשכולית אדומה פרוסה לפילטים
0.5 ראש סלרי גדול קלוף ופרוס דק מאוד
מיץ של אשכולית (המיץ נאסף בזמן פילוט האשכולית)
0.25 כוס יין גמא נובו/בוז'ולה
קורט פלפלת חריפה / שאטה כתושה
אופן ההכנה
1
מערבבים את מיץ האשכולית, שמן הזית, היין והפלפלת החריפה.
2
משרים את הפילטים מהאשכולית במרינדה למשך 30 דקות.
3
בצלחת הגשה מסדרים לסרוגין בצורת מניפה את האבוקדו, הסלמון והפילטים.
4
מטפטפים מעל מהמרינדה ומסדרים את פלחי הסלרי הטרי מעל. מגישים.
המתכון נכתב ב-01/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה