¼ כוס חומץ יין שרי או חומץ יין אדום יבש
6 כוסות חסות ועלי בייבי מעורבבים
3 כוסות עלי ארוגולה, ללא גבעולים
1 כוס גרם גבינת רוקפור מפוררת
½ כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים
6 אגסים אמריקאים, ללא ליבה, (מקולפים אופציונלי) ופרוסים לפרוסות של 1 ס"מ
1 כף סוכר דמררה או סוכר חום מוזהב
2
בקערה קטנה מערבבים חומץ וטימין. מוסיפים ½ כוס שמן זית בהדרגה. מתבלים במלח ופלפל ושמים בצד (טיפ: אפשר להכין הכל בצנצנת עם מכסה ולנער).
4
מחממים כף שמן זית במחבת טפלון גדולה בחום בינוני. מוסיפים את האגסים והסוכר ומקפיצים בעדינות עד שהאגסים מזהיבים.
6
בקערה מערבבים את החסות, עלי בייבי מעורבב, עלי אורוגולה ואנדיב. מניחים את האגסים מעל ומפזרים את גבינת הרוקפור ואגוזי המלך. מטפטפים את הרוטב מעל הסלט ומגישים.