דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

לטמפורה עיזים:
200 ג' קמח תופח
1 ביצה
מלח לתיבול
פלפל שחור לתיבול
150 מ"ל מים
1 כפית קצח
300 ג' גבינת שמנת עיזים
לסלט מערבבים יחד:
4 אגסים בוסק פרוסים לרצועות דקות
2 צרור עלי רוקט
חופן עלי בייבי
10 עלי סלרי צעירים בהירים
1 גבעול בצל ירוק פרוס דק
לרוטב וינגרט טורפים יחד:
100 מ"ל שמן זית
30 מ"ל מיץ חמוציות
30 מ"ל חומץ בלסמי
¼ כף שום כתוש

אופן ההכנה

1
הטמפורה:
2
טורפים היטב יחד לבלילה סמיכה קמח תופח, מים, מלח, קצח וביצה. מוסיפים עוד קמח במידת הצורך.
3
יוצרים כדורים מגבינת העיזים, מקמחים מעט וטובלים בבלילה. מטגנים בשמן חם עמוק 1-2 דקות, מספיגים ומגישים בליווי הסלט.
המתכון נכתב ב-30/01/2006