בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט אגסים וגבינת עיזים בוינגרט חמוציות
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
לטמפורה עיזים:
200
ג' קמח תופח
1
ביצה
מלח לתיבול
פלפל שחור לתיבול
150
מ"ל מים
1 כפית
קצח
300
ג' גבינת שמנת עיזים
לסלט מערבבים יחד:
4
אגסים בוסק פרוסים לרצועות דקות
2
צרור עלי רוקט
חופן
עלי בייבי
10
עלי סלרי צעירים בהירים
1
גבעול בצל ירוק פרוס דק
לרוטב וינגרט טורפים יחד:
100
מ"ל שמן זית
30
מ"ל מיץ חמוציות
30
מ"ל חומץ בלסמי
¼ כף שום כתוש
אופן ההכנה
1
הטמפורה:
2
טורפים היטב יחד לבלילה סמיכה קמח תופח, מים, מלח, קצח וביצה. מוסיפים עוד קמח במידת הצורך.
3
יוצרים כדורים מגבינת העיזים, מקמחים מעט וטובלים בבלילה. מטגנים בשמן חם עמוק 1-2 דקות, מספיגים ומגישים בליווי הסלט.
המתכון נכתב ב-30/01/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך