2 יח' קולרבי בגודל בינוני קלופים וחתוכים לקוביות בגודל בינוני
2 אגסים אנג'ו אדומים חתוכים ל- 6 ונקיים מגרעינים
100 ג' פטה כבשים חתוכה לקוביות
1 חבילה קטנה עלי ביבי
לרוטב:
0.25 כוס דבש תמרים
0.25 כוס חומץ בלסמי
4 גבעולי טרגון
פלפל שחור גרוס לתיבול ע"פ הטעם
קורט מלח גס לתיבול
שמן זית
אופן ההכנה
1
אופים את קוביות הקולרבי עם מעט שמן זית, מלח גס וגבעולי הטרגון כ- 25 דקות בחום של 165 מעלות. מערבבים בעדינות את האגסים עם קוביות הפטה והקולרבי האפוי. מעבירים לצלחת הגשה, מניחים מעל את עלי הבייבי, יוצקים מסביב את הרוטב, מעל שמן זית בנדיבות ומגישים.