2
מערבבים יחד תוך כדי מעיכה עדינה את כל המרכיבים ומתבלים במלח. לתבנית חסינת אש יוצקים מעט שמן זית ומוסיפים את הבטטות, הפלפלים, שיני השום וענפי הטימין. יוצקים מעל עוד שמן זית ומעט מים ואופים בתנור חם מאוד כחצי שעה. מרחיקים את הטימין ומצננים. מוסיפים את האפונה הסינית, מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה ומערבבים בעדינות יחד. מתבלים את פרוסות האגסים במיץ לימון, מעט שמן זית ופלפל שחור גרוס. על צלחת הגשה מניחים עלי חסה, מסדרים את הירקות, מפזרים זיתים, יוצקים את הרוטב, מוסיפים מעל את פרוסות האגסים ומגישים.