דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

2 כוסות חיטה מבושלת מסוננת ושטופה היטב
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור בצל ירוק קצוץ
50 גר' אגוזי קליפורניה
50 גר' צימוקים בהירים
50 גר' גרעיני דלעת מקולפים
7 צנוניות חתוכות לפרוסות
2 כפות דבש
2 כפות סויה "קיקו מן"
2 כפות שמן דלעת
קורט מלח
פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

1
מטגנים את האגוזים וגרעיני הדלעת בשמן גרעיני דלעת. במחבת כבדה עם שמן דלעת מטגנים את
2
האגוזים וגרעיני הדלעת. לקערת הגשה מעבירים את החיטה המבושלת. מוסיפים את האגוזים המטוגנים וגרעיני הדלעת המטוגנים. מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הצימוקים, הצנוניות, הדבש והסויה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, מערבבים היטב ומגישים.
המתכון נכתב ב-30/01/2006