בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
סלט חיטה
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
מצרכים
2
כוסות חיטה מבושלת מסוננת ושטופה היטב
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור בצל ירוק קצוץ
50
גר' אגוזי קליפורניה
50
גר' צימוקים בהירים
50
גר' גרעיני דלעת מקולפים
7
צנוניות חתוכות לפרוסות
2 כפות
דבש
2 כפות
סויה "קיקו מן"
2 כפות
שמן דלעת
קורט מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
1
מטגנים את האגוזים וגרעיני הדלעת בשמן גרעיני דלעת. במחבת כבדה עם שמן דלעת מטגנים את
2
האגוזים וגרעיני הדלעת. לקערת הגשה מעבירים את החיטה המבושלת. מוסיפים את האגוזים המטוגנים וגרעיני הדלעת המטוגנים. מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הצימוקים, הצנוניות, הדבש והסויה. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, מערבבים היטב ומגישים.
המתכון נכתב ב-30/01/2006
תגיות:
סלטים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך