2
בוזקים מלח גס, קצת שמן זית, מוסיפים אורגנו ושום. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 100 מעלות למשך הלילה.
4
מרתיחים את מיץ האשכוליות, מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד להסמכת התערובת. מורידים מהאש, מסננים לכלי, מוסיפים תוך כדי בחישה את החומץ, שמן הזית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
6
בקערה מערבבים את העלים, הגמבות, האגסים,
7
העגבניות המיובשות ו- 2-3 כפות מהויניגרט. מניחים את הסלט בצלחות אישיות. מעל מפזרים את האגוזים, קוביות הגבינה הכחולה ומעטרים בשתי כפות נוספות מהויניגרט.