דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

שליש לחם אחיד,
150-100 גרם עור שמן של עוף,
בצל גדול קצוץ דק,
2-1 ביצים,
מלח,
פלפל,
חצי כוס מים,
כפית אבקת מרק,
תפוח אדמה קטן מרוסק בפומפיה דקה.

אופן ההכנה

1
חותכים את עור העוף לחתיכות קטנות, שמיר בסיר ומחממים על אש קטנה עד שהשומן נמס. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמשחים. בינתיים חותכים את הלחם לקוביות קטנות ומשחימים את הבצל, מוסיפים את הלחם, בוחשים ומורידים מהאש. בוללים את אבקת המרק במים, מוסיפים ביצים, תפוח אדמה מרוסק, מעט מלח ופלפל וטורפים היטב. יוצקים על הלחם, בוחשים ומשהים לזמן קצר, שמים את התערובת לתבנית משומנת או לסיר פלא ואופים בתנור בחום בינוני, או על הגז על להבה בינונית.
2
הערה: מי שאינו רוצה להשתמש בשומן עוף יכול לקחת במקום זה 100 גרם מרגרינה.
המתכון נכתב ב-01/02/2006