דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות

מצרכים

8 פרוסות לחם מכל סוג שהוא,
כוס חלב או מיץ מהול במים,
2 כפות מרגרינה,
3 כפות סוכר,
ביצה,
חצי כפית קנמון,
2 תפוחי עץ מרוסקים בפומפיה גסה.

אופן ההכנה

1
חותכים את הלחם לחתיכות קטנות, יוצקים עליהן חצי כוס נוזלים ומשהים עד שיספגו. מערבבים את תפוחי העץ עם כף סוכר ומעט קינמון.
2
שמים בתבנית או בסיר פלא משומן את מחצית הלחם. מניחים עליו בשכבה אחידה את תפוחי העץ ומכסים בלחם שנותר, טורפים את הביצה עם הנוזלים שנותרו ויוצקים את הבלילה על השכבה העליונה של הלחם , זורים את הסוכר שנותר, מפזרים פתיתי מרגרינה ואופים בחום בינוני.
המתכון נכתב ב-01/02/2006