1
לחתוך את הדלעת לקוביות קטנות ולבשל בסיר מכוסה, עם כף חמאה, עד שהדלעת תתרכך, להסיר מעל האש. להביא את המים לידי רתיחה, להוסיף את הסולת תוך בחישה, להקטין את האש ולבשל על סך הרתיחה 5 דקות.
2
להקציף ביצה אחת עם הסוכר ולהוסיף את הדלעת (מעוכה),הסולת, המוסקט והמלח. לשמן תבנית אפיה בכף החמאה הנותרת, להעביר לתוכה את התערובת ולשטח אותה, לטרוף את הביצה הנותרת ולמשוח על פני התערובת. לאפות בחום בינוני (בתנור שחומם מראש) 30 דקות, להגיש חם מעוטר בשמנת חמוצה.