דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

8 פרוסות לחם לבן,
חלב לפי הצורך (1-2 כוסות)
4 פרוסות גבינה צהובה בגודל מתאים לפרוסות הלחם,
4 כפות קמח,
2 ביצים טרופות
0.25 כוס גבינה צהובה מגוררת (יבשה) מלח ופלפל לפי הטעם,
4 כפות מרגרינה או שמן לטיגון.

אופן ההכנה

1
ליצוק חלב על פרוסות הלחם, בכמות שתספיק להרטיב אותן אך לא לרכך אותן יותר מדי. להניח פרוסת גבינה בין כל שתי פרוסות לחם. לגלגל את הכריכים בקמח, בביצים הטרופות, (מתובלות במלח ופלפל) ובסוף גבינה מגוררת. לטגן במחבת, במרגרינה חמה, עד שהכריכים ישחימו יפה משני הצדדים, להגיש מיד.
המתכון נכתב ב-22/11/2024