דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

לבצק פריך:
150 גר' מרגרינה
3 חלמונים
150 גר' סוכר
2 כפות שמנת
250 גר' קמח
שנף (וניל)
חצי אפיון
למלית:
300 גר' תפוחים
3 חלבונים
100 גרם סוכר
100 גר' שקדים
1 כף אבקת פודינג

אופן ההכנה

1
1. מתקינים בצק פריך מכל החומרים, שמים אותו בתבנית עגולה של טורט.
2
2. מתקינים מהבצק גדר מסביב לתבנית ואופים.
3
3. את התפוחים מגרדים במגרדת גסה, מוסיפים את אבקת הפודינג ושמים על העוגה האפויה.
4
4. מהחלבונים, הסוכר והשקדים מכינים קצף ומכסים בזה את התפוחים.
5
5. אופים שוב על אש קטנה עד שהקצף משחים.
המתכון נכתב ב-27/02/2006