בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אצבעות גבינה
דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה
מצרכים
12
אצבעות מוצרלה 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ
1
כוס חלב
3
ביצים
1
כוס קמח
1
כוס פירורי לחם
1 כפית
טרגון
½ כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
חומרים לרוטב חרדל ודבש (לא חובה):
3 כפות
חרדל
3 כפות
דבש
6 כפות
מיונז
לערבב הכל לרוטב חלק וללא גושים.
אופן ההכנה
1
להשרות את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה.
2
לסנן מהחלב ולקמח.
3
לטרוף את הביצים קלות עם מלח וטרגון.
4
לטבול את אצבעות הגבינה בביצה ומיד אחר כך בפירורי לחם.
5
לחמם שמן לטיגון עמוק.
6
לטגן בשמן עמוק למשך 3 דקות או עד שהאצבעות מוזהבות, להוציא ולהניח על נייר סופג.
7
מומלץ להגיש עם רוטב חרדל ודבש.
המתכון נכתב ב-22/11/2024
תגיות:
שבועות (חגים ומועדים)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך