דרגת קושי
1 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

12 אצבעות מוצרלה 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ
1 כוס חלב
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כפית טרגון
½ כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
חומרים לרוטב חרדל ודבש (לא חובה):
3 כפות חרדל
3 כפות דבש
6 כפות מיונז
לערבב הכל לרוטב חלק וללא גושים.

אופן ההכנה

1
להשרות את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה.
2
לסנן מהחלב ולקמח.
3
לטרוף את הביצים קלות עם מלח וטרגון.
4
לטבול את אצבעות הגבינה בביצה ומיד אחר כך בפירורי לחם.
5
לחמם שמן לטיגון עמוק.
6
לטגן בשמן עמוק למשך 3 דקות או עד שהאצבעות מוזהבות, להוציא ולהניח על נייר סופג.
7
מומלץ להגיש עם רוטב חרדל ודבש.
המתכון נכתב ב-22/11/2024