1
1. מניחים את הביסקוויטים בשקית ומועכים במערוך, או מעבדים בפולסים בודדים במעבד מזון, לקבלת פירורים. מעבירים לקערה, יוצקים את היין ומערבבים.
2
2. מניחים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר, ומחממים על אש קטנה עד להמסה (זהירות, לא לשרוף את השוקולד. החוששים יכולים להמס את השוקולד על אדים). מסירים מהאש ומוסיפים את האגוזים והחלמון תוך ערבוב נמרץ. מתבלים בברנדי.
3
3. מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת הביסקוויטים, מערבבים ומצננים כמה דקות.
4
4. פורסים נייר אלומיניום על משטח העבודה ויוצרים עליו נקניק בקוטר של כ-5 ס"מ. עוטפים את הגליל בנייר האלומיניום, מסובבים את הקצבות כמו סוכרייה ומשפרים את המראה לגליל עגול. שומרים במקרר.
6
פורסים את הנקניק לפרוסות בעובי של כסנטימטר ומגישים קר.
7
אפשר גם לוותר על שלב הנקניק, ובמקומו להכין כדורי שוקולד קטנים ולטבול באבקת קקאו, באגוזים טחונים או בסוכריות צבעוניות.