1
1. מערבבים בקערת מיקסר מים, סוכר ושמרית. מוסיפים משפר אפייה, את שני סוגי הקמח ומלח. לשים בעזרת וו לישה 8 דקות במהירות נמוכה ו-3 דקות נוספות במהירות בינונית.
2
2. מוסיפים לבצק את השוקולד צ'יפס ולשים קצרות, רק עד ששבבי השוקולד מתפזרים בתוך הבצק.
3
3. מניחים את הבצק בקערה מקומחת, מכסים ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הנפח.
4
4. מגלגלים את הבצק לכדורים בינוניים (במשקל 120 גר' כל אחד).
5
5. מחממים תנור ל-220 מעלות.
6
6. מרפדים תבנית בנייר אפיה. מפזרים קמח תירס או מעט שיבולת שועל טחונה ומניחים את הכדורים באופן מרווח ביותר. זורים מעט קמח על כדורי הבצק ומתפיחים עד להכפלת הנפח בערך כ-20 דקות. בעזרת מספריים גוזרים שפיץ במרכז כל כדור.
7
7. שמים כ-4 קוביות קרח בתחתית התנור (או מרססים במים את תחתית ודפנות התנור), כדי ליצור סביבה לחה. מכניסים מיד את התבנית לתנור, מנמיכים את החום ל-200 מעלות ואופים כ-20-15 דקות (רצוי לא בטורבו, למניעת התייבשות הלחמניות). מוציאים ומעבירים את הלחמניות לצינון על רשת.