דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

16 כנפי עוף נקיות
שמן לטיגון עמוק
1 כוס רוטב חריף מתוק  (רוטב אדום עם זרעים של פלפל אדום חריף, שנמכר מוכן בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק ובחלק מרשתות השיווק)
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה או חמאה
2 כפות סוכר
להגשה:
שומשום קלוי

אופן ההכנה

1
1. מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק לא חם מדי (150 מעלות ) 5-4 דקות . מוציאים ומספיגים על מגבות נייר ושומרים את השמן לטיגון נוסף.
2
2. שורים את הכנפיים ברוטב כ- 4 שעות.
3
3. מוציאים את הכנפיים מהרוטב ומטגנים שוב בשמן עמוק חם מאוד עד שהן שחומות ופריכות. נזהרים שהכנפיים לא יישרפו.
4
4. מחממים את המרגרינה עם הסוכר במחבת עד שהסוכר נמס ומשחים קלות. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומסירים מהאש. יוצקים את הרוטב על הכנפיים, זורים עליהן שומשום ומגישים.
המתכון נכתב ב-06/01/2006