דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

2 כוסות קמח
0.5 כפית מלח
2/3 כוס מים
250 גרם עוף טחון
2 כף רוטב סויה
2 כף יין לבן יבש
1 כף עמילן תירס
זנגביל טחון לפי הטעם
מלח ופלפל לפי הטעם
0.25 כרוב קטן קצוץ לרצועות דקות
1 פלפל ירוק , ברצועות דקות
1 גמבה- פלפל אדום, ברצועות דקות
2 גזרים מגורדים בפומפיה
250 גרם נבטי שעועית
2 בצלים בינוניים חתוכים לפרוסות דקות
2 כפות קמח
2 כפות רוטב סויה
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

1
1. מערבבים היטב את חומרי הבצק, קמח מים ומלח, ניתן גם לערבב במערבל חשמלי, ומניחים את הבצק במקרר עטוף עד לשימוש.
2
2. את העוף הטחון מערבבים עם הסויה, היין, העמילן והתבלינים.
3
במחבת , ווק משומנת קלות מקפיצים את הירקות עד אשר צבעם נהיה עמוק יותר ומוסיפים את העוף תוך ערבוב מתמיד כדי שהעוף לא ידבק.
4
3. מוסיפים לכל התערובת את הסויה והקמח ומערבבים פעם נוספת.
5
4. את הבצק מחלקים לשני כדורים כל כדור מרדדים לעלה דק בגודל של כ- - 45 ס"מ על 45 ס"מ.
6
5. את העלה חותכים לתשעה ריבועים בכל ריבוע מניחים במרכז כף גדושה של המלית ומקפלים את שלולשת הקצוות ואת הקצה הרביעי כורחים סביב כך שנוצר מעין גליל.
7
6. את האגרולים מניחים בתוך סיר עם שמן שחומם מראש ומטגנים אותם עד אשר צבעם מזהיב.
המתכון נכתב ב-19/11/2024