1
להרתיח מים כ1 ליטר בסיר עם שתי כפות שמן וכפית מלח.
2
לשטוף את האורז ולבשלו לאחר מכן במים הרותחים למשך כחמש דקות.
3
לסנן את המים ולשטוף במים קרים. לקלף את
4
תפוח האדמה ולפרוס לפרוסות דקות
5
לחמם שתי כפות שמן בסיר ולהניח בתחתיתו את פרוסות תפוח האדמה.
6
את האורז יש לשפוך לסיר מהמסננת בצורת ערמה על גבי תפוח האדמה.
7
לא לערבב ולהוסיף כוס מים מסביב לאורז.
8
לכסות במכסה עטוף במגבת ולאדות על את נמוכה, לא לערבב.
9
את הצימוקים והצנוברים לטגן עם הבצל עד שישחימו
10
להוסיף לאורז המוכן מעל