דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

800 גרם ברוקולי טרי
2 תפוחי אדמה
1 כרישה(לוף)
5 כפות קמח מצה
2 ביצים
פלפל שחור, מלח
לטיגון:
קמח מצה לציפוי
ניתן להוסיף גבינות ועשבי טיבול להעשרת הטעם

אופן ההכנה

1
1. מרתיחים את הברוקולי עד שנהיה רך. חותכים לחתיכות קטנות.
2
2. מבשלים את תפוחי אדמה ומרסקים במחית.
3
3. מטגנים את הכרישה ומסננים מהשמן.
4
4. מערבבים בקערה את הברוקולי, תפוחי אדמה והכרישה , ביצים, קמח מצה, פלפל ומלח. במידה והעיסה יוצאת נוזלית אפשר להוסיף מעט קמח מצה.
5
5. צרים לביבות מהעיסה, עוטפים כל אחת בקמח ומטגנים עד להזהבה.
המתכון נכתב ב-18/03/2006