נתחי חזה עוף עסיסיים מוקפצים עם רצועות בטטה וגזר בווק, בתיבול אסייתי של שום, ג'ינג'ר ופלפל צ'ילי חריף. המנה מוגשת חמה על מצע אורז לבן ומעוטרת ברוטב סויה מתקתק ומעט חומץ בלסמי. מושלם לארוחה מהירה וטעימה
כמות: 4
חזה עוף מוקפץ עם בטטה, עם טעם של עוד
מצרכים
1 בטטה חצויה לרוחב וחתוכה לרצועות
1 גזר חתוך לרוחב וחתוך לרצועות
3 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות בגאורך 2 ס"מ האחת
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
אופן ההכנה
1
מחממים בווק את שני סוגי השמן.
2
מטגנים קלות (כחצי דקה בלבד) את השום, הזנגביל והצ'ילי.
3
מוסיפים את חזה העוף וסוגרים. מוסיפים את הבטטה, הגזר והבצל הירוק ומקפיצים כדקה ביחד.
4
מוסיפים את הסויה, רוטב הצ'ילי והבלסמי ומקפיצים ביחד עוד שתי דקות.
המתכון נכתב ב-19/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה