דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

4 כרעים של עוף מחולקים ל 2
2 בצלים גדולים פרוסים
סלסלת פטריות פרוסות
8 שיני שום שלמים
2 עלי דפנה
4 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות עבות
2 בטטות בינוניות מחולקות ל 2
2 כוסות מים
2 קוביות טיבול בטעם צלי
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
¼ כוס שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

1
מטגנים את הבצל מוסיפים את העוף וממשכים לטגן, מוסיפים את השום.הפטריות ועלי הדפנה,תפוחי האדמה והבטטות,
2
את קוביות הצלי ומרק העוף ממסים במים ומוסיפים לתבשיל, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם,
3
לבשל על אש קטנה כ שעתיים,
4
להוסיף מים במקרה שחסרים נוזלים.
5
בתאבון ,
המתכון נכתב ב-19/03/2006