בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
צלי עוף
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
4
כרעים של עוף מחולקים ל 2
2
בצלים גדולים פרוסים
סלסלת פטריות פרוסות
8
שיני שום שלמים
2
עלי דפנה
4
תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות עבות
2
בטטות בינוניות מחולקות ל 2
2
כוסות מים
2
קוביות טיבול בטעם צלי
2 כפות
אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
¼ כוס שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
1
מטגנים את הבצל מוסיפים את העוף וממשכים לטגן, מוסיפים את השום.הפטריות ועלי הדפנה,תפוחי האדמה והבטטות,
2
את קוביות הצלי ומרק העוף ממסים במים ומוסיפים לתבשיל, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם,
3
לבשל על אש קטנה כ שעתיים,
4
להוסיף מים במקרה שחסרים נוזלים.
5
בתאבון ,
המתכון נכתב ב-19/03/2006
תגיות:
עופות (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך