1
מכינים מנה אחת בכל פעם:
2
1. חותכים את הבשר לפרוסות דקות ככל האפשר ומשטחים בפטיש שניצל בין שני משטחי ניילון.
3
2. מטגנים את טבעות הפלפל החריף במחבת עם טיפה שמן זית. מוסיפים את טבעות הבצל. לצדן מסדרים את רצועות הבשר על המחבת החמה ובצד את פרוסות העגבנייה. בוזקים מעט מלח גס.
4
3. כשמשחים משני הצדדים מכסים בפיתה דקיקה רק לרגע. מסירים מהאש ומניחים את הפיתה עם תוכן המחבת על קרש החיתוך, מגלגלים בתוכה ופורסים.
5
להגשה: מניחים בצלחת עם סלט ירוק ומקשטים ברטבים.
6
מיושום: מוסיפים כפית שום כתוש ומעט מיץ לימון לכוס מיונז איכותי, ומערבבים היטב.
7
רוטב עגבניות מוחמצות: בממחה, טוחנים כוס עגבניות מוחמצות עם חצי כוס חרדל, מוסיפים בהדרגה שתי כוסות שמן טוב.