בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אורז בעשבי תיבול
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
2
כוסות אורז שטוף היטב
25
גרם חמאה או מחמאה
4
כוסות מים חמים
2
כפייות אבקת מרק פטריות
0.5
כוס תערובת של עשבי תיבול טריים קצוצים, (שמיר. בזיליקום. טימין. טרגון.)
1 כפית
מלח
אופן ההכנה
1
לטגן קלות את האורז בחמאה או מחמאה
2
לערבב את אבקת המרק עם כוס מים חמים ולהוסיף לאורז,
3
להוסיף את 3 כוסות המים ולערבב היטב, להוסיף את המלח ולבשל על אש קטנה 15 דקות,
4
לאחר 15 דקות להוסיף את עשבי התיבול ולבשל עו 5 דקות,
5
בתאבון.
המתכון נכתב ב-19/03/2006
תגיות:
תוספות (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך