דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

2 כוסות אורז שטוף היטב
25 גרם חמאה או מחמאה
4 כוסות מים חמים
2 כפייות אבקת מרק פטריות
0.5 כוס תערובת של עשבי תיבול טריים קצוצים, (שמיר. בזיליקום. טימין. טרגון.)
1 כפית מלח

אופן ההכנה

1
לטגן קלות את האורז בחמאה או מחמאה
2
לערבב את אבקת המרק עם כוס מים חמים ולהוסיף לאורז,
3
להוסיף את 3 כוסות המים ולערבב היטב, להוסיף את המלח ולבשל על אש קטנה 15 דקות,
4
לאחר 15 דקות להוסיף את עשבי התיבול ולבשל עו 5 דקות,
5
בתאבון.
המתכון נכתב ב-19/03/2006