דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 ק"ג סרדינים מנוקים היטב
10 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות רסק פלפל חריף, אריסה
0.5 כוס שמן זית
2 כפייות פפריקה חריפה
1 כפית קימל טחון
0.5 כפית כמון טחון
1 כפית מלח
מיץ מלימון אחד טרי
1 כוס מים

אופן ההכנה

1
ממליחים את הסרדינים המנוקים מקשקשים
2
במחבת עם השמן מטגנים קלות את השום, מוסיפים את הפפריקה, רסק העגבנית והאריסה,
3
מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כ -5 דקות,
4
מוסיפים את הסרדינים, מוסיפים מים עד לכיסוי הסרדינים,
5
מוסיפים את התבלינים והמלח, מוסיפים את הלימון ומבשלים עוד כ 10 דקות,
6
בתאבון.
המתכון נכתב ב-19/03/2006