1
בסיר רחב (שיכול להכיל את כל הכרעיים) מניחים את הכרעיים עם צד העור כלפי מטה. כאשר העור משחים ומגיר שומן החוצה מוציאים את העוף מהסיר ומכניסים את הבצל. מטגנים את הבצל להשחמה קלה ומוסיפים את השום. מערבבים ביחד כחצי דקה ומוסיפים את היין הלבן. מגרדים את תחתית הסיר עם כף עץ ומאדים עד שכמעט ולא נשארים נוזלים בסיר. מוסיפים את המים (כ-750 מ"ל) ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבנייה ומביאים לרתיחה. מחזירים את העוף לסיר אך הפעם צד העור כלפי מעלה. מפזרים מעל את עשבי התיבול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כעשרים דקות.