דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

שני קילו תפוחי אדמה קטנים
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל
שמן זית

אופן ההכנה

1
לשטוף את תפוחי האדמה וליבש אותם במגבת.
2
להניח את תפוחי האדמה על תבנית אפיה שתכיל את כל התפוחים השכבה אחת,לשפוך עליהם שמן זית , לפזר מעל אבקת מרק בצל , לערבב הכל בידיים כדי שתפוחי האדמה יכוסו בשמן ובאבקת מרק הבצל.
3
להכניס לתנור בחום בינוני, אחרי 3/4 שעה לערבב שוב(בכף הפעם...) ולהחזיר לתנור לעוד חצי שעה.
4
וזהו!
5
בתאבון....
המתכון נכתב ב-19/03/2006