1
בסיר ברזל גדול (רצוי קאזאן) מחממים שמן בגובה 1 ס"מ מעל תחתית הסיר. כאשר השמן רותח מכניסים את הבקר ומטגנים עד לסגירת הבשר. מוסיפים את הבצל. מטגנים ביחד עד שהבצל מזהיב במעט (לוקח מעט זמן). מוסיפים כפית מלח ואת הגזר. מערבבים היטב ומבשלים ביחד כחמש עד שבע דקות. מוסיפים את המים ומוסיפים מלח כך שיהיה מעט מלוח. כאשר מגיע לרתיחה מוסיפים את האורז והשום, בוחשים קלות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה כרבע שעה. מנמיכים את האש לעשרים דקות נוספות.