בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
עוף ביין וקולה
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
4
כרעיים עוף
2Ι כוס יין אדום מתוק
2Ι 2 כוסות קולה (אפשר להשתמש עם קולה שיצא הגז)
כף
אבקת מרק עוף
כף
גדושה פפריקה
פלפל שחור
2
שני שום כתושות או כף גדושה אבקת שום
אופן ההכנה
1
להשים בתבנית חד פעמית עמוקה את היין הקולה והתבלינים לסדר את העוף ברוטבלהשים בתנור בחו של 220 מעלות כשעתיים עד לקבלת עוף חום קרמל
2
בתאבון
המתכון נכתב ב-19/03/2006
תגיות:
עופות (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך