דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

6-7 תפו"א גדול
2 בטטות בינוניות
2 בצלים גדולים
6-7 ביצים
4Ι כוס שמן
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

1
לגרד בפומפיה דקה את תפו"א
2
לגרד את הבטטה בפומפיה גסה
3
לקצוץ את הבצל דק מאוד (אפשרי לגרד אותם בפומפיה)
4
להשים בקערה את כל החומרים להוסיף את הביצים התבלינים השמן(עדיף לחמם את השמן כדי שהתפו"א לא ישחיר) לערבב הכל להשים בתבנים לאפות בחום בינוני כ חחצי שה עד 40 דקות לבדוק עם קיסם שזה אפוי
5
בתאבון
המתכון נכתב ב-19/03/2006