1
לנפות את הקמח בקערה ליצור גומה ולהשים את השמרים הסוכר והמלח להוסיף מיד את המים לערבב בעזרת כף לקבלת גושים (פה הדבר החשוב להניח כ-10 דק' לא יותר)
2
להוסיף את השמן לעבד את הבצק טוב (כשאתם מעבדים את הבצק ואתם מרגישים שהוא דביק ניתן להוסיף מעט קמח עד שמרגישים בצק רך ונוח לעבודה)
3
להתפיח כ-שעה וחצי שעתיים
4
לקלוע ולמרוח חלמון ביצה (אפשר להוסיף שומשום או פרג)
5
לאפות בחום 250 לבדוק שהחלה מקבלת צבע זהוב חום גם מלמטה