1
שלב א: לחמם תנור לחום בינוני. להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב. להוסיף לקצף את פודינג השוקולד ואת החלמונים לערבב היטב ולשפוך לתבנית משומנת. להכניס לתנור ל 20 דקות בדיוק!
2
שלב ב: להקציף את השמנת המתוקה, הקפה, כוס חלב וחצי אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה. ולמרוח על העוגה המוכנה לאחר שהתקררה.
3
שלב ג: לשבור בצלחת את השוקולד ולשפוך את הקצפת ריצ' להכניס למיקרוגל, כן למיקרוגל! לדקה וחצי בדיוק. להוציא ולערבב היטב עם טורף ביצים לקבלת קרם חלק, לשפוך בזהירות על הקצפת לשכבה חלקה ולהכניס למקרר. בתאבון!