דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1 קופסא שימורים של תפוחי אדמה קלופים ומבושלים
1 קופסא קטנה (100 גרם) ממרח עגבניות וזיתים
1 עגבנייה קצוצה
1 בצל קטן קצוץ
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כף אבקת מרק בצל
שמן לטיגון

אופן ההכנה

1
במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את תפוחי האדמה וקפיצים כדקה-שתיים. מוסיפים את העגבנייה, מקפיצים עוד דקה ומוסיפים כוס מים. מערבבים היטב. מוסיפים את ממרח העגבניות והזיתים ושתי אבקות המרק. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש.
2
מגישים חם.
המתכון נכתב ב-19/03/2006