בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
אגדשי טופו
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
מתכון ל-4 מנות:
0.5
ק"ג טופו רך חתוך לקוביות של 1 ס"מ
שמן לטיגון עמוק
1
ביצה
3-4 כפות עמילן תירס
לרוטב:
3 כפות
סויה (קיקומן)
2 כפות
מירין
2 כפות
מיץ ג'ינג'ר (מג'ינג'ר מגורר)
0.5 כף
דאשי
0.5
כוס סאקה
אופן ההכנה
1
1. מכינים את הטופו: מחממים שמן לטיגון עמוק, טובלים קוביות טופו בביצה ומקמחים בעמילן תירס. מטגנים עד לצבע זהוב-צהבהב.
2
2. מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה את כל החומרים. מכבים את האש ומסננים את הרוטב. מסדרים את הטופו החם בקעריות מרק ויוצקים עליו את הרוטב החם.
המתכון נכתב ב-19/11/2024
תגיות:
צמחוני (מיוחד)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך