דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

מתכון ל-4 מנות:
0.5 ק"ג טופו רך חתוך לקוביות של 1 ס"מ
שמן לטיגון עמוק
1 ביצה
3-4 כפות עמילן תירס
לרוטב:
3 כפות סויה (קיקומן)
2 כפות מירין
2 כפות מיץ ג'ינג'ר (מג'ינג'ר מגורר)
0.5 כף דאשי
0.5 כוס סאקה

אופן ההכנה

1
1. מכינים את הטופו: מחממים שמן לטיגון עמוק, טובלים קוביות טופו בביצה ומקמחים בעמילן תירס. מטגנים עד לצבע זהוב-צהבהב.
2
2. מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה את כל החומרים. מכבים את האש ומסננים את הרוטב. מסדרים את הטופו החם בקעריות מרק ויוצקים עליו את הרוטב החם.
המתכון נכתב ב-19/11/2024