1
1. מחממים את החלב ו 60 גרם החמאה עד שהחמאה נמסה, ומצננים.
2
2. ממיסים את השמרים במים פושרים בקערה ומוסיפים פנימה את כף הסוכר, החלב הפושר תוך כדי בחישה ואת 2 כפות הקמח, מניחים לתפוח 10 דקות.
3
3. מוסיפים את הביצים החמאה, מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת 3+1/4 כוסות הקמח והמלח, בוחשים היטב ומוסיפים את התפוחים (ניתן להוסיף קינמון ואגוז מוסקט).
4
4. מקמחים משטח, עליו לשים את הבצק עד למרקם חלק וגמיש כ8-10 דקות, במידה והבצק דביק מקמחים בזמן הלישה.
5
5. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומשמנים מכל צד, מכסים ומניחים לתפוח עד שיכפיל את נפחו ואופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.